Application for contact talks

The contact talks is an event where you have a personal meeting with companies interested in you.  You will sit down with business representatives in a private room to talk about opportunities for internship, master thesis, employment or just creating connections. This opportunity is only available during Utnarm and will be of great value for your future. It’s something you definitely don’t want to miss out on! The application is made by submitting your CV for companies you find interesting. The chosen companies will see your application and select the students they find interesting. When submitting a personal letter as well, you will be in the lottery for some very fine prices! Three extraordinary prices will be given out to some lucky students this year. 

The following companies will be participating in the contact talks this year.


The contact talks will be in swedish.


If you have any questions, feel free to ask our event coordinator Julia Blanksvärd at [email protected] 

Accenture

Accenture är ett globalt företag med konsulter inom management, IT och outsourcing, med fler än 472 000 medarbetare över hela världen och 1300 i Sverige. Accenture arbetar i gränslandet mellan IT och affär. Vi är verksamma inom strategisk rådgivning, konsulttjänster, digitalisering, IT och verksamhetsoptimering. Genom innovation strävar vi efter att göra världen till en bättre plats. Vår ambition med kontaktsamtalen är att knyta kontakt med nyfikna studenter.


Accigo

Accigo är ett konsultbolag som hjälper företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling. På Accigo har vi inte traditionella hierarkier och chefer. Vi är en nätverksorganisation som är värderingsstyrd. Istället för att några få chefer eller ägare fattar beslut åt många, fattar vi medarbetare beslut åt oss själva.Vår ambition med kontaktsamtalen är att knyta kontakt med nyfikna studenter.


BearingPoint

Söker du efter en möjlighet att starta din karriär i en utmanande miljö som premiera entreprenöriellt tänkande, en inkluderande och stöttande kultur, samt personlig och professionell utveckling – då är BearingPoint platsen för dig. Vi håller kontaktsamtal för etablera relationer till studenter, vi ser det som en chans att få berätta mer om oss och vad vi kan erbjuda samt för både oss och kandidaten att se ifall det finns en match mellan våra och studentens värderingar. Förhoppningsvis leder kontaktsamtalet till vidare kontakt, kanske till och med en anställning så småningom. 


Claremont

Claremont är inte bara ett ”Management- och IT-konsultföretag”. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just de sakerna. Vi erbjuder konsulttjänster för en digital värld med tjänster inom tre kärnområden; Business, Technology & Experience.     

Vår framgång bygger på engagerade, dynamiska team där varje individs resa och mål ser olika ut. Därför vill vi veta mer om just dig och dina drivkrafter! Vår ambition är att alla ska växa genom att få synas, höras och utmanas. Vår övertygelse är att starka individer blir oslagbara ihop och tillsammans bygger vi framgångsrikt både vår och våra kunders affärer.

Till vårt Accelerate-program söker vi till hösten 2020 dig som vill utvecklas inom något av dessa områden: programmering, UX, projektledning/management, affärssystem, e-handel, test, BI, AI eller machine learning. Läs mer här: www.claremont.se/accelerate.

— Vi växer tillsammans.


Ericsson

Ericsson ger en intelligent, hållbar och ansluten värld och vi gör det genom att obevekligt innovera teknik som är lätt att använda, skala och anpassa. Kärnan i Ericsson är våra nätverk där vi ansluter dig, via din enhet, till allt som världen har att erbjuda - ring hem, lyssna på musik eller dela den senaste katt memen. Med 5G lägger vi grunden för framtiden - en som möjliggör smart tillverkning, självkörande bilar, storskalig IoT eftersom möjligheterna nu är oändliga.


Exsitec

Vill du arbeta i en framtidsbransch, i ett företag där glädje och framåtanda utgör kärnan i företagskulturen? Exsitec är specialister inom verksamhetssystem såsom ERP och BI samt utvecklar kundunika webbapplikationer. Vi har flertalet gånger blivit utmärkta till en av Sveriges bästa arbetsgivare och bedriver ett av Sveriges roligaste traineeprogram som ger dig verktygen att bli vår nästa stjärnkonsult. Vi har dessutom sommarjobb, exjobb och extrajobb i form av studentambassadörsroller att erbjuda studenterna.


FOI: Totalförsvarets forskningsinstitut

FOI är ett av Europas ledande forskningsinstitut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. Vi är en statlig myndighet under Försvarsdepartementet men merparten av projekten är uppdragsfinansierade. Våra största kunder är Försvarsmakten och Försvarets materielverk. Vi har även många uppdrag inom den civila sektorn. Vi gör säkerhetspolitiska analyser och bedömningar av olika typer av hot. Vi är ledande inom undervattensforskning och forskning kring explosivämnen. Vi forskar även kring flygsystem, IT-säkerhet, radar, laser och andra sensorsystem, samt skydd mot farliga ämnen. Vi erbjuder även exjobb.


Schlumberger

Vi är världens ledande leverantör av teknik för reservoarkarakterisering, borrning, produktion och bearbetning till en global energibransch. Schlumberger Digital Technology är den del av företaget som ansvarar för företagsarkitektur och infrastrukturutveckling för moln, data, IIoT, UX och cybersäkerhet över plattformar, karriärutveckling av STE’s samhälle och marknadsföring av mjukvaruverktyg och praxis.


Sigma Industry East/North

Sigma Industry East/North (SIEN) erbjuder den svenska industrin avancerade konsulttjänster inom de klassiska ingenjörsdiciplinerna. Våra kompetenser inkluderar produktutveckling, industridesign, processteknik, produktionsteknik och projektledning. Att jobba hos oss ska vara roligt, utvecklande och hållbart. Vi lägger vår kraft på ett starkt ledarskap, god laganda och lyhördhet inför våra anställdas behov. Kort och gott så är vi det engagerade företaget där du vill- och kan växa.  

Vårt syfte med samtalen är att knyta kontakter med studenter och har tidigare tyckt att kontaktsamtalen varit ett bra forum. I bästa fall hittar vi personer som vi kan utvecklas tillsammans med och anställa vilket skett tidigare.


Visigon

Visigons konsulter har en stark kombination av kunskap inom teknik och finans. Genom att erbjuda ett brett spektrum av tjänster inom affärsanalys, mjukvarudesign och utveckling hjälper Visigon sina kunder att bygga långsiktiga lösningar för alla aspekter av värdepappershandel, riskhantering och kontrollprocesser för banker och andra finansiella aktörer.


YABS

YABS, young aces by Sylog, är ett konsultbolag som fokuserar på unga talanger och nyutexaminerade studenter. Vi hjälper våra kunder med utveckling, test och integration av programvara och IT-lösningar. YABS hjälper flera av Sveriges mest framgångsrika bolag inom telekom, försvar, transport, fordon, medicinteknik, bank och spel. Vi erbjuder studenter exjobb, sommarjobb, skapa nya kontaktar och heltidstjänster.Does the form not work? Try accessing it here directly.


If you don't have a google account, you can email your application directly to [email protected]