Event: Kontaktsamtal 2018

Varningsmeddelande

Detta formulär är stängt för nya bidrag.

Kontaktsamtal

Anmälan stängde 31 oktober 20:00

Språket kontaktsamtalen hålls på bestäms av företagens representanter

2018-11-08 09:00-16:00 · Grupprum utanför Siegbahnsalen


Kontaktsamtalen är ett event där ni studenter får möjligheten till ett personligt möte med företag som ni väljer. Ni får då sitta ned med företagsrepresentanter i ett enskilt rum för att prata om alltifrån möjligheter till praktik, exjobb, anställning och att skapa en kontakt. Ansökningen går till genom att ni skickar in CV och frivilligt personligt brev, och sedan väljer företagen ut studenterna som de får intresse för.

Genom att ansöka till kontaktsamtalen är man automatisk med i utlottningen om en Apple iPad 9,7 tum – rymdgrå.

Accigo

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

På Accigo har vi inte traditionella hierarkier och chefer. Vi är en nätverksorganisation som är värderingsstyrd. Istället för att några få chefer eller ägare fattar beslut åt många, fattar vi medarbetare beslut åt oss själva.

Vi söker personer till vårt traineecertifierade konsultprogram! Du trivs med att jobba i team, har god hand med människor och är beredd att ta ansvar för dig själv samt för relationen till både kunder och kollegor. Vi letar efter personer som vill hjälpa företag och organisationer med digital affärs- och verksamhetsutveckling, och som har ett genuint IT-intresse.

Visigon

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

Shaping Tomorrow’s Financial Markets
As for many other industries, the Financial Markets are currently undergoing a major, technology-driven transformation. Automation leads to the disappearance of old roles and creation of new ones, both on an employee level and a company level. At Visigon we welcome this change and constantly strives to learn the latest technologies and best practices to design the best solution for tomorrow’s Financial Markets.

Exsitec

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

Exsitec är specialister på affärssystem, beslutsstöd, digitalisering och skräddarsydda verksamhetsapplikationer. Vi vill välkomna våra kunder till en effektivare, enklare och roligare vardag genom bra IT-stöd. Vi väljer ut bra programvaror och tjänster, utan ser till att de fungerar tillsammans i kundens verksamhet och tar ansvar efter leveransen. Vi är en rikstäckande leveransorganisation som utgörs av 150 medarbetare med kombinerad kompetens inom IT och verksamhetsstyrning.

Kompetenser vi söker hos studenterna: Vi söker studenter som har ett IT/verksamhetsintresse som är nyfikna och har ett driv att utvecklas. Viktigt för oss är att du är en lagspelare som öppen och vågar fråga.

Claremont

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

Claremont är inte bara ett ”Management- och IT-konsultföretag”. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just de sakerna. Vi erbjuder konsulttjänster för en digital värld med tjänster inom tre kärnområden; Business, Technology & Experience.

Vår framgång bygger på engagerade, dynamiska team där varje individs resa och mål ser olika ut. Därför vill vi veta mer om just dig och dina drivkrafter. Vår ambition är att alla ska växa genom att få synas, höras och utmanas. Vår övertygelse är att starka individer blir oslagbara ihop och tillsammans bygger vi framgångsrikt både vår och våra kunders affärer.

— Vi växer tillsammans

Kompetenser:              

Accelerate är Claremont-bolaget för dig som är i början av karriären och som vill ha en överlägsen kickstart på karriären och som vill jobba med 400 kollegor som kommer hjälpa dig att hålla dig på den digitala framkanten. Vi söker till hösten 2019 kompetens inom: utveckling, projektledning/management, testning, affärssystem, e-handel, BI, AI och Machine learning

Sobi

Accepterat språk: Engelska · Svenska

Läs mer/mindre

Sobi™ is an international speciality healthcare company dedicated to rare diseases. Our vision is to be recognised as a global leader in providing innovative treatments that transform life for individuals with rare diseases. The product portfolio is primarily focused on treatments in Haemophilia and Specialty Care. Partnering in the development and commercialisation of products in specialty care is a key element of our strategy. Sobi has pioneered in biotechnology with world-class capabilities in protein biochemistry and biologics manufacturing. In 2017, Sobi had total revenues of SEK 6.5 billion and approximately 850 employees. The share (STO:SOBI) is listed on Nasdaq Stockholm. More information is available at www.sobi.com.

Centigo

Accepterat språk: Engelska · Svenska

Läs mer/mindre

Centigo förnyar företag genom förändring. Förmågan att kunna förändras och utvecklas utan att förlora momentum är idag den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt företag. Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness. Vi är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och har idag cirka 260 medarbetare. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor. Vi är ett svenskt partnerägt och oberoende bolag vilket möjliggör realiseringen av vår egen ambition.

På Centigo har vi skapat en kultur där beslut fattas så nära individen som möjligt. Detta innebär att vi är lyhörda för dina ambitioner och förväntar oss att du har viljan att växa som konsult och individ. Vi ska vara det bästa växthuset för människor och idéer där alla kan nå sin fulla potential. Vi tror inte på chefer, hierarkier och detaljstyrning. Istället arbetar vi med nätverksbaserat ledarskap där vi coachar och utvecklar varandra.
Vi vill träffa dig som inspireras av att medverka till förändring i små och stora organisationer. Du tänker innovativt och lösningsorienterat och har en god social förmåga. Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och lust att lära samt söker en kultur där du uppmuntras till att ta eget ansvar för din utveckling är du en potentiell framtida medarbetare hos oss och vi träffar dig därför gärna på ett kontaktsamtal!

BearingPoint

Accepterat språk: Engelska · Svenska

Läs mer/mindre

BearingPoint arbetar med företag inom privat och offentlig verksamhet med fokus på att erbjuda skräddarsydda affärslösningar inom verksamhet och teknik. Drivna medarbetare, fantastisk sammanhållning, spännande projekt och hög utvecklingspotential är bara några av anledningarna varför BearingPoint är att föredra som arbetsgivare inom management consulting. Vi på BearingPoint träffar gärna studenter som är intresserade av management consulting där vi kan berätta mer om BearingPoint och hur det är att arbeta hos. Självklart vill vi även passa på att lära känna er lite bättre och ta del av era erfarenheter.

FOI

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

FOI är ett av Europas ledande forskningsinstitut för tillämpad forskning inom försvar och säkerhet. Vi är en statlig myndighet under Försvarsdepartementet men merparten av projekten är uppdragsfinansierade. Våra största kunder är Försvarsmakten och Försvarets materielverk. Vi har även många uppdrag inom den civila sektorn för statliga myndigheter, kommuner och företag. Vi gör säkerhetspolitiska analyser och bedömningar av olika typer av hot. Vi är ledande inom undervattensforskning och forskning kring explosivämnen. FOI:s kunskap är efterfrågad internationellt och vi leder flera EU-projekt.

Capgemini

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

Som en global ledare inom konsult- och tekniktjänster och digital transformation ligger Capgemini i framkant av innovation för att bemöta sina kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Capgemini letar alltid efter drivna nyutexaminerade personer till Capgemini Graduate Program IgnITe. IgnITe erbjuder en skräddarsydd utvecklingsväg för juniora konsulter och hjälper dem att växa från nyutexaminerad till en fullt kvalificerad konsult. IgnITe har åtta olika karriärvägar med olika fokusområden, vilken väg du går beror på dina tekniska kunskaper och intresseområde. Roller inom programmet är Software Developer, Project Manager, Business Analyst, Cyber Security Consultant, ERP Consultants and Data Scientist. Då Capgemini är ett internationellt företag finns det inga gränser för vad du kan uppnå med oss!

Kompetenser:
Capgemini letar alltid efter drivna nyutexaminerade personer till Capgemini Graduate Program IgnITe. Roller inom programmet är Software Developer, Project Manager, Business Analyst, Cyber Security Consultant, ERP Consultants and Data Scientist.

Sigma

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen ”Expect a better tomorrow” vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. 

Sigma Industry erbjuder svensk industri kvalificerade konsulttjänster inom produktutveckling, industridesign, processteknik och produktionssystem. Vi har tagit ett långsiktigt åtagande för att förnya konsultbranschen inom ingenjörstjänster. Vi är den snabba utmanaren med marknadens mest kompetenta teknikkonsulter. På kort tid har vi etablerat en företagskultur präglad av entreprenörskap och korta beslutsvägar där gemenskap, engagemang och glädje är viktiga element för att skapa förutsättningar att trivas och utvecklas som medarbetare. Vi ser våra anställda som vår största tillgång. Just därför lägger vi stor vikt vid att alla ska växa i sina yrkesroller. För medarbetare på Sigma Industry finns inga hinder – bara möjligheter! Med omfattande kunskap, nytänkande och precision förser vi den svenska industrin med spetskompetens inom områden som produktutveckling, industridesign, produktionssystem, simulering, el & automation, elkraft, processteknik och projektledning. Vi erbjuder både konsulter på plats hos kunden och projektuppdrag från våra lokala kontor.

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher. Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ericsson

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

In a world that is increasingly complex, we are on a quest for easy. We are creating game changing technology that is easy to use, adapt and scale.

We are now looking to the future and how 5G will change the game and the players with it.

With 5G the possibilities are endless across industries and we are at the forefront. Now we want to accelerate and evolve further and higher. With new opportunities comes new disruptive ways of thinking and we want you to take on the challenge.

Uppsala Vatten

Accepterat språk: Svenska

Läs mer/mindre

Uppsala växer i snabb takt och  redan år 2030 beräknar vi att vara 50 000 fler invånare än idag. Som en delaktig samhällsbyggare arbetar vi på Uppsala Vatten för en trygg och hållbar samhällsutveckling med såväl god vatten- och avloppsförsörjning som avfallshantering för flera generationer framåt.

Med en ökad mångfald av erfarenheter och bakgrunder vill vi skapa en kreativ och stimulerande arbetsplats. Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Uppsala inom vatten och avfallsområdet.

Accenture

Accepterat språk: Engelska · Svenska

Läs mer/mindre

Accenture är ett globalt företag med verksamhet inom management, IT och outsourcing, med mer än 440 000 medarbetare och kunder i över 120 länder. Genom att kombinera erfarenhet och kunskap inom olika branscher och affärsfunktioner med omfattande forskning av världens mest framgångsrika företag, hjälper vi våra kunder att bli högpresterande företag och organisationer. Besök gärna vår hemsida på www.accenture.se

Vi letar efter studenter som har en vilja att starta sin karriär inom konsultyrekt och som brinner för att arbeta i team. Individen ska tycka det är intressant att arbeta med personer från hela världen och ha ett driv och en vilja att hjälpa några av Sveriges största företag att bli ännu bättre.

Ansökan är stängd

Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm
Utnarm