Sök till personal

Varningsmeddelande

Detta formulär är stängt för nya bidrag.

Att vara personal på Utnarm ger dig värdefulla erfarenheter inför framtiden genom att arbeta med studenter och företagsrepresentanter i fartfyllda situationer. För att genomföra Utnarm på bästa sätt söker vi flera olika typer av personal, vars arbetsuppgifter finns beskrivna nedan. Hittar du någon personalpost som passar dig, så ta chansen att engagera dig för att skapa fantastiska eventveckor och en inspirerande karriärmässa som är en mötesplats för företag och studenter.

Ansökningsperioden öppnar den 1 september och stänger den 19 september.

Som en del av att vara personal på Utnarm ingår det för alla poster utom ARGvärd att vid ett tillfälle hjälpa till med t.ex upprigg av tältet, promoting av Utnarm på lunchraster eller hjälpa till vid invigningen. Info om exakt vad som gäller för varje post kommer på personalutbildningen. Du kommer under mässdagen, som är 8 november, att ha tid att besöka mässan vid minst ett tillfälle och får gå på Utnarmgasquen tillsammans med företagsrepresentanter och övrig personal. I och med arbetet får du en fin merit för framtiden som styrks med ett intyg.

En obligatorisk personalutbildning kommer hållas 2 oktober där det bjuds på middag. Denna ger den information du behöver för att genomföra engagemanget på bästa sätt.

Nedan finner du information om de poster som sökes. För att läsa mer om varje post, klicka på "Läs mer/mindre". Det är viktigt att skriva en bra motivering för att vi ska vi skall kunna avgöra vilka personer som är lämpligast för uppdragen. Kontaktuppgifterna används enbart för att kontakta er och kommer inte att sparas i framtiden.

För att ansöka behöver du vara medlem i Uppsala teknolog- och naturvetarkår, om du inte är det kan du enkelt bli det här: www.utn.se/blimedlem

Har du frågor så skicka dem till Rekryteringsansvarig Olivia Norlin på rekrytering [at] utnarm.utn.se alternativt fråga ansvarig kommittémedlem vars kontaktuppgifter du finner nedan. Vi hoppas du vill vara med och skapa Utnarm och ser fram emot din ansökan!

 

ARG-värd, 2 stycken

Läs mer/mindre

ARG är Sveriges teknologers arbetsmarknadsgrupp i föreningen Reftec, som är ett samarbetsorgan för Sveriges sju största teknologkårer. På varje mässa som arrangeras av någon av de sju kårerna så brukar de andra projektgrupperna inom ARG besöka varandras mässor och dra lärdomar av varandra. Samarbetet inom ARG är otroligt värdefullt på många sätt och därför vill vi i Utnarm anordna en fantastisk dag för våra gäster, och visa upp vår bästa sida.

Som ARG-värd kommer du att vara värd för våra ARG-gäster under hela mässdagen och se till att de känner sig väl omhändertagna. Under kvällen kommer du att vara sång/toast tillsammans med den andra ARG-värden på alternativsittningen under Utnarmgasquen. Vi ser gärna att du är positiv, utåtriktad och driven person som inte drar sig för att bjuda på sig själv.

Har du frågor om posten? Kontakta Projektledare Ebba Hansson på projektledare [at] utnarm.utn.se.

Chaufförsvärd, 9 stycken

Läs mer/mindre

Som Chaufför hjälper du till under mässdagen, den 8 november, med att transportera företagsrepresentanter. Under morgonen kommer du hämta upp representanter i centrala Uppsala och skjutsa dem till Polacksbacken, för att sedan under eftermiddagen skjutsa tillbaka dem. Med ett gott humör och ett professionellt bemötande kan du hjälpa till att ge dem en bra start på mässdagen.

Som Chaufförsvärd krävs körkort och god körvana.

Har du frågor om posten? Kontakta Logistikansvarig Alfred Andersson på logistik [at] utnarm.utn.se.

Eventvärd, 10 stycken

Läs mer/mindre

Eventvärdarnas uppgift är att hjälpa till under Utnarms eventveckor, samt under kontaktsamtalen som hålls på mässdagen den 8 november. Tillsammans med de andra eventvärdarna kommer du att hjälpa till inför, under och efter olika event. Eventen kommer att anordnas på morgnar, luncher och kvällar under perioden 29 oktober - 7 november. Du får då en unik möjlighet att representera Utnarm och UTN mot företagen, samt ett utmärkt tillfälle att knyta viktiga kontakter inför framtiden.

Har du frågor om posten? Kontakta Eventansvarig Elin Antonsson på event [at] utnarm.utn.se.

Foto- och filmvärd, 6 stycken

Läs mer/mindre

Som foto- och filmvärd får du chansen att föreviga Utnarm 2018. Uppdraget inbegriper både de inledande eventveckorna den 29 oktober- 7 november och mässdagen den 8 november. Du kommer att jobba individuellt eller i team, för att fånga både känslor och möten. Materialet kommer att nyttjas i marknadsföringssammanhang mot både studenter och företag, samt publiceras i sociala medier.

Då även gasquen skall dokumenteras, kan arbete efter mässan förekomma. Arbetet kan kombineras med att sitta med på gasquen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av foto och film men detta är inget krav. Viktigast av allt är ett intresse.

Har du frågor om posten? Kontakta Art Directors Ísak Gudnason och Linda Lindström på artdirector [at] utnarm.utn.se

Företagsvärd, 115 stycken

Läs mer/mindre

Som företagsvärd är du en utställares högra hand inför och under mässdagen den 8 november. Inför Utnarm kontaktar du utställaren för en uppföljning av deras anmälan och rådgör med dem om alla praktiska detaljer. Under mässdagen hjälper du som företagsvärd utställaren i deras monter och ser till att representanterna trivs och har allt de behöver. Välj i drop-down-listorna på nästa sida vilka utställare du önskar vara värd för och motivera gärna varför du valt just dessa.

Väljer du flera utställare ökar chansen att du får en av de du önskat. Företagsvärdarna kommer att matchas med önskade utställare i den utsträckning det är möjligt, det finns dock inga garantier för att man får en utställare som man önskat. Att vara företagsvärd är ett perfekt tillfälle att knyta värdefulla kontakter inför sommarjobb, exjobb eller anställningar efter examen. Det är viktigt att du är medveten om att du kommer spela en viktig roll för Utnarms ansikte utåt mot utställarna.

Förutom den gemensamma personalutbildningen den 2 oktober kommer du som företagsvärd få gå på en obligatorisk företagsutbildning den 9 oktober.

Har du frågor om posten? Kontakta Näringslivsansvarig Johanna Carlsson på naringsliv [at] utnarm.utn.se.

Garderobsvärd, 10 stycken

Läs mer/mindre

Som garderobsvärd arbetar du i någon av områdets fyra garderober under mässdagen den 8 november. Du kommer att hjälpa studenter, personal och företagsrepresentanter att hänga in och hämta ut sina ytterkläder. Garderoberna finns till för att skapa en trevligare stämning på mässan då det är lättare att mingla omkring utan tjocka jackor och tunga väskor. Att hänga in i garderoben kommer att vara gratis så det ingår ingen kontanthantering i uppdraget. Dagen innan mässan, onsdagen den 7 november kommer du att hjälpa till att rigga upp garderoberna inför mässdagen.

Har du frågor om posten? Kontakta Lokalansvarig Leo Zdansky Cottle på lokal [at] utnarm.utn.se.

Lokalvärd, 6 stycken

Läs mer/mindre

Lokalvärdar kommer att bistå hyrtältspersonal i upp- och nedrigg av tält, golvläggning i både tält och skrivsal samt placering av inredning. Under mässdagen, 8 november,  ska du hjälpa till att hålla rent och snyggt på området, samt tillhandahållande av el och nätverk för de företag som ställer ut på mässan. Detta är viktiga uppgifter för att utställarna ska kunna presentera sig på bästa vis och få ett bra utbyte med studenterna. Mycket arbete kommer att föregå utomhus och innebära fysiskt krävande jobb. Inga tidigare förkunskaper behövs, utan ett intresse för att lära sig och ett driv att få se resultat.

Har du frågor om posten? Kontakta Lokalansvarig Leo Zdansky Cottle på lokal [at] utnarm.utn.se.

Loungevärd, 12 stycken

Läs mer/mindre

Loungevärdarna är de som ser till att alla får njuta av sina välbehövliga fikapauser under mässdagen den 8 november. Du kommer att vara med och baka inför mässan, helgen innan dvs. 3-4 november.  I uppdraget ingår även att kvällen innan mässan samt tidigt på mässdagens morgon hjälpa till att förbereda frukost till personalen samt göra det fint i lokalerna där fikat serveras. Under dagen står du sedan i studentloungen eller i utställarloungen, håller koll på att allt ser snyggt och rent ut och att det alltid finns fika och kaffe tillgängligt.

Har du frågor om posten? Kontakta Loungeansvarig Sofia Lindell på lounge [at] utnarm.utn.se.

Lunchvärd, 17 stycken

Läs mer/mindre

Lunchvärdarna hjälper till att ordna lunchserveringen under mässdagen den 8 november. Under mässdagen arbetar du som lunchvärd med servering och håller koll på att allt ser snyggt och rent ut. I uppdraget ingår även att kvällen innan mässan samt på mässdagens morgon hjälpa till att förbereda frukost och lunch samt dekorera och städa. Då kommer man även att hjälpa till att ställa i ordning och göra det fint i lokalerna där lunchen serveras. Lunchen är tillgänglig för att personalen och företagsrepresentanterna ska orka vara på topp hela dagen. De behöver därför bli vänligt bemötta i en välkomnande miljö med god mat och trevlig personal.

Har du frågor om posten? Kontakta Lunchansvarig Monica Galstyan på lunch [at] utnarm.utn.se.

Parkeringsvärd, 3 stycken

Läs mer/mindre

Som Parkeringsvärd ska du finnas tillgänglig på parkeringen utanför Ångströmlaboratoriet då företagsrepresentanterna anländer under förmiddagen på mässdagen den 8 november. Din uppgift kommer att vara att pricka av företagsrepresentanterna som anländer med bil och se till så att allting flyter på. Till din hjälp kommer Transportkoordinatorn eller Logistikansvarig att finnas på plats.

Har du frågor om posten? Kontakta Logistikansvarig Alfred Andersson på logistik [at] utnarm.utn.se.

Receptionist, 4 stycken

Läs mer/mindre

Att vara receptionist innebär att du under mässdagen den 8e november sitter i Utnarms reception som kommer att finnas vid stora ingången till mässan. Där säljer du släppbiljetter till kvällens gasque, hjälper till med kopiering och dylikt. Din huvudsakliga uppgift är att svara på frågor från studenter, övrig personal och företagsrepresentanter. Kan du inte svaret själv så ska du veta hur du tar reda på det, eller veta vem som bör kontaktas.

Dagen innan mässan, 7 november, ska du vara på plats för upprigg av reception och genomgång. För den här posten krävs det att du är social, självgående och serviceinriktad.

Har du frågor om posten? Kontakta Rekryteringsansvarig Olivia Norlin på rekrytering [at] utnarm.utn.se.

Studentcoach, 6 stycken

Läs mer/mindre

Som Studentcoach kommer du att coacha de besökande studenterna på mässan den 8 november för att skapa en effektiv mötesplats. Du kommer att vägleda studenter till att hitta passande företag att ta kontakt med, ge tips om bra frågor att ställa för ett givande möte, samt motivera studenter till att våga ta kontakt med företag.

Du är kort sagt länken mellan studenter och företag på mässan. Vi tror att du är en positiv, social och hjälpsam person som uppskattar mässans studentmingel. Du vill hälsa alla välkomna till mässan och är inte rädd för att fråga om någon behöver hjälp. Ditt mål är att få alla att känna sig som hemma.

Har du frågor om posten? Kontakta Caroline Svensson Nilsson på pr [at] utnarm.utn.se.

Välkomstvärd, 4 stycken

Läs mer/mindre

Välkomstvärdarna är de första representanter för Utnarm som företagen träffar på mässdagen den 8 november. Detta bemötande kan vara avgörande för att företagen ska få en bra start på dagen och ett bra första intryck av Utnarm. Du kommer att befinna dig på Uppsala centralstation under förmiddagen för att hälsa företagsrepresentanterna välkomna då de anländer, samt hjälpa dem till de bilar som ska köra dem till Polacksbacken och mässan.

Har du frågor om posten? Kontakta Logistikansvarig Alfred Andersson på logistik [at] utnarm.utn.se.

Nattvakt, 2 stycken

Läs mer/mindre

Är du en nattuggla, vrider gärna på dygnet eller tycker om att sova på nya ställen? Som nattvakt kommer du tillsammans med en till nattvakt att sova i det stora tältet mellan onsdagen och torsdagen den 7:e till 8:e november. Ert uppdrag är att hålla koll på tältet samt eventuella företagsmontrar som utställare kan ha lämnat i förväg. Om ni skulle se eller höra något misstänksamt under natten ska ni kontakta Lokal, Polacksbackens säkerhetsvakt eller polisen och förklara situationen. Du ansvarar för egen madrass och sovsäck, men Utnarm förser er med en värmare och tillgång till eluttag och internet.

Har du frågor om posten? Kontakta Lokalansvarig Leo Zdansky Cottle på lokal [at] utnarm.utn.se.

Ansökan personal

OBS!

Här kommer ett litet förtydligande angående hur anmälan går till:

På sida 1 fyller du i personuppgifter, vilken/vilka poster du söker samt anger motivering, relevanta erfarenheter samt egenskaper hos dig som person. På sida 2 efter att du har tryckt på next så svarar du på en postspecifik fråga (baserat på den post du sökt i förstahand) samt önskar företag om du sökt företagsvärd i första hand. Du kan endast önska företag om du sökt företagsvärd i första hand, annars kan du bara önska bransch. Ansökan skickas in först när du tryckt på knappen Skicka på sida 2.

Välkommen med din ansökan!

Hälsningar kommittén.