Utnarm

Utnarm är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs karriärmässa och arrangeras torsdagen vecka 45 varje år. Mässan föregås av en två veckor lång, fullspäckad, eventperiod där du som student ges tillfällen att interagera med representanter från näringslivet. Under Utnarm har du som student möjlighet att finna inspiration, motivation och värdefulla kontakter inför framtiden. Höstens mässa äger rum torsdagen den 9 november och kommer gästas av över 100 utställande företag och organisationer som är på plats för att träffa just dig, du som är en av Uppsalas fantastiska ingenjörs- och naturvetarstudenter!

Utnarms vision är att bli bäst på det en mässa är till för – mötet mellan näringslivet och studenter. Därför skapar vi en plattform där ni kan träffas och utbyta erfarenheter.

Varför ska jag gå på Utnarm?

Är du i början av din utbildning?
Ta chansen att få inspiration inför framtiden! Här har du alla möjligheter att öppna ögonen för olika spännande branscher och se vilket brett utbud av företag som finns. De flesta företag och organisationer har goda tips och råd för kommande studieval och vad studier kan leda till. Generella men värdefulla råd finns hos alla företag, så tveka inte att prata med företag som du inte tror passar dig. För vem vet vad du ska göra när du ska bli stor? Redan i årskurs 1 och 2 har man goda möjligheter att skapa kontakter som kan leda till intressanta sommarjobb.

Är du i mitten av din utbildning?
Här har du ett perfekt läge att prata med de företag och organisationer som verkar intressanta för sommarjobb, exjobb och framtida anställning. Ett bra tillfälle att inspireras inför val av inriktning på din utbildning och få tips om användbara kurser till framtiden. Fråga företag vad de söker hos sina anställda - kanske vill de ha studenter som gjort utlandsstudier eller någon som engagerat sig i kåren.

Är du i slutet av din utbildning?
Utnarm kan bli ditt steg ut I arbetslivet så kom förberedd. Få all information du behöver inför exjobb och jobb efter examen. Skaffa dig kontakter och information om de företag du tror skulle passa dig. Men kom ihåg att tänka utanför dina ramar, kanske är ditt drömföretag något helt annat än du först trodde – vilken väg vill du gå?