Om våra event

Upptakten till karriärmässan är två eventveckor som invigs måndagen den 29 oktober. Under dessa veckor har du som student möjlighet att bekanta dig med olika företag inom teknologi och naturvetenskap. Dessa event är av olika slag så som föredrag, workshops, direkt kontakt med företagsrepresentanter i ett kontaktsamtal, en fullspäckad dag baserat på dagens forskning och en exjobbskväll med information av ledande företag på vad de kan erbjuda dig för exjobb.

För mer information, se vårt facebookevent: Klicka här.

Invigningen 29 Okt
Invigningen är en dag fylld av firande och inspirerande event inför vad som komma skall av Utnarm 2018. Missa inte att vi står på Ångström och Geo Centrum på morgonen kl. 8.00 - 10.00 och delar ut frukost den 29 Okt samt informerar om kommande event. Invigningen fortsätter kl. 12.00 på Ångström (utanför Siegbahnsalen) där det bjuds på tävlingar, tårta, tal och goodiebag utdelning. Kl. 12.15 - 13.00 hålls en inspirationsföreläsning av Nasdaq (bjuder på lunch - mer info om anmälan kommer). Som kvällsevent kommer Drivhuset och föreläser kl. 17.30 och framåt. Invigningen avslutas i samband med att kvällseventet startar.

Datum: 29 okt
Plats: Utanför Siegbahnsalen, Ångström (Polacksbacken)
Tid: 12.00 - 17.30 (Frukost 8 - 10, på Ångström och Geo Centrum)

Länk till facebookevent: TBA

Kontaktsamtal - 8 Nov
Under kontaktsamtalen får studenterna möjligheten att ha ett personligt möte med ett enskilt företag. Samtalen äger rum i grupprummen utanför Siegbahnsalen, där får ni möjlighet att prata med företagsrepresentanter om allt från möjligheter till praktik, sommarjobb, exjobb och anställning.

Kontaktsamtalen sker under mässdagen, 8 Nov, och är till för studenter i alla årskurser. Ansöka gör ni genom att skicka in ert CV till de företagen ni föredrar, detta kommer att ske via ett formulär på vår hemsida www.utnarm.se. Företagen kommer sedan selektivt att välja ut studenter av intresse. Så se till att just du sticker ut i din ansökan!

PS. Du kan anmäla dig till kontaktsamtal med flera företag under dagen. OBS. Du har väl inte missat att du har chansen att vinna en sprillans ny Apple iPad 9,7 tum –rymdgrå på marknaden om du deltar i kontaktsamtal?

Länk till anmälan: TBA

Forskardagen - 1 Nov
Info kommer.

Exjobbskväll - 7 Nov
Tänker du exjobba i framtiden? Det är närmare än du tror! Exjobbskvällen är en temakväll under Utnarmsveckorna där ni med exjobbstankar har en möjlighet att träffa några av de företag som söker exjobbare under en lite mer avslappnad miljö. Kvällen inleds av mingel mellan studenter och företag där det bjuds på middag, efter middagen får ni lyssna på en kort presentation av respektive
företag om vilka typer av studenter de söker, vilka kandidat- och exjobb de erbjuder samt hur man kommer i kontakt med dem på bästa sätt. Eventet kommer hållas den 7 november, dagen innan Utnarmmässan, klockan 17.30.

OBS. Du har väl inte missat att du har chansen att vinna ett terminskort på Campus 1477 om du deltar på exjobbskvällen?

Länk till anmälan: TBA

Frukost-, lunch- och kvällsevent
Dessa event kan vara något av evenemangen nämnda nedan eller något helt eget kreativt som företagen vill bidra med. Mer information om dessa event, vilka specifika företag som håller i respektive event och information om man anmäler sig kommer senare (kan även hittas i facebook event). Frukost-, lunch- och kvällsvent pågår under eventveckorna 29 okt - 8 nov.

- Föredrag
- Presentation av forskaravdelning
- Workshop
- Caselösning

För mer info, kontakta: event [at] utnarm.utn.se

Länk till anmälan: TBA