Tävlingar

I år har Utnarm två stora tävlingar under våra event ”Kontaktsamtal” och ”Exjobbskväll” där du har chansen att vinna en Apple iPad eller ett terminskort på Campus 1477. Det finns även ett quiz där du kan vinna en popcornmaskin, smoothie blender eller biobiljetter.

Quiz med tema värderingar - Popcornmaskin, Smoothie Blender eller Biobiljetter
Årets utnarm handlar om värderingar. Hur bra koll har du på några viktiga värderingar? Svara på enkäten och få chansen att vinna fina priser! Första pris är en popcornmaskin, andrapris en Smoothie Blender, och tredje-, fjärde- och femtepris är biobiljetter. Du hittar enkäten här.

Forskardagen, kvällsevent - Terminskort på Campus 1477
Forskardagen avslutas med ett kvällsevent om forskning inom matematik! Deltagarna kommer även här få chansen att vinna ett terminskort på Campus 1477 som lottas ut mot slutet av eventet.

Kontaktsamtal - Apple iPad 9,7 tum – rymdgrå
Tycker du att dator väger lite för mycket i väskan? Eller vill du ha den perfekta plattan för att se filmer och läsa på när du reser? Nu har du chansen att kombinera ett av Utnarms mest givande event, kontaktsamtal, med chansen att vinna en Apple iPad 9,7 tum – rymdgrå. För att delta i tävlingen är reglerna mycket enkla, du måste helt enkelt delta på ett kontaktsamtal. Priset kommer att lottas ut efter eventet.